Skitsnack

först och främst så vill jag påpeka att jag inte har stått utan för jens port idag , jag har faktisk varit i skolan hela dagen sen åkte hem till min underbara familj.
För att också säga till den som ring till danne och sagt att jag har stått utanför portan så är det ju så att jag har utegångsförbud såg jag har inte haft någon möjlighet att ställa mig utanför en port djävel för att snacka skit och sedan åka hem.Hah

Haha jag fattar fan inte hur folk tänker xD Undra vem "jag" hade pratat med utan för porten igentligen ?! hade "jag" bara ställt mig och snackat med mig själv superhögt och hoppats på att någon skulle höra vad "jag" sa.
 
Haha ja iaf så fick jag mig ett gott skratt

nej man idag så har jag haft prov det gick rätt bra faktiskt ^^ sen bar det av hem för att lägga mig i sängen och sova lite. Sen så var det ju idol final idag och Erik vann :D fyfan vad glada vi har här hemma då både jag, maria och linda satt och grinade (Töntarna) haha.
Juste jag har klippt mig idag också , eller ja linda klippte mig ..jag är faktiskt superduper nöjd:) .


KOM HEM NU !!!!!!!

Kommentarer
Postat av: malin Leksell xD

HAHA vem har kommit på en sån korkad idé, att ringa till danne och säga att du har pratat skit om jens utanför hans port?, HAHA Omoget ;)<3

2009-12-12 @ 12:59:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0