sommarkrysset

Hejsan !

här sitter jag framför datorn och är mätt .. sådär mätt så det är jobbigt och man blir att tycket  synd om sig själv och man knäpper upp byxorna med en tår i ögat.
Men jag ska inte klaga så mycket för min dag har varit riktigt trevlig om man räknar bort regnet som har varit, men nu är det fint ute AWESOME !!.

Dagen började med att jag vakna brevid älskling som skulle upp och jobba, det var meningen att vi skulle gå upp tidigt men vi snoozade lite för länge så vi hann knappt mer än att vakna och äta frukost innan jag vart tvungen att pussa honom hejdå.
Efter att Sebastian gått så la jag mig i sängen en liten stund och sov i någon timme men vaknade av att någon gick ut på balkongen. Jag tog mitt täcke och hittade Maria på där med en cigg i handen och såg relativt nyvaken ut , jag tog ett par bloss med henne och parkerade mig sedan i soffan (som vanligt ^^ ) .
Efter några timmar så bar det av mot grönan för att kolla på genrepet till sommarkrysset, efter som att Maria fortfarande går på kryckor så passade det mycket bättre efter som att det inte är lika mycket folk där då .
Det regande som bara den och nu när vi sitter hemma och kollar på sommarkrysset så har dom fint väder ..just my luck  .. men trevligt var det iaf :).

Bejb är och gaddar så jag sitter och väntar på att det ska plinga i telefonen sen ska jag åka hem till honom, det blir myskväll och bara ta det lungt :) ska bli riktigt skönt .

Nu ska jag ut med diesel :) So long suckers

rosa

Hejsan!

Nu sitter jag här i soffan som vanligt och väntar på att bejb ska skriva på FB att han har kommit hem,önskar att han sov här inatt igen men jag måste ju gå upp kl 08.30  imorgon och bejb börjar vid 13.00 så det blir ju inte så kul för honom att gå upp tidigt.

Linda har för övrit varit och bytt gips idag eftersom att det som hon fick tidigare var trasigt och skavde, dom var tydligen riktigt otrevliga på ortopedmottagningen och behandlade henne och slim väldigt illa. Om man jobbar med människor så tycker iaf jag att man kan försöka att vara trevlig !!!

Idag har varit en awesome dag btw om man inte räknar med att jag färgade håret och är nu mera rosa i hårbotten, vakande halv 10 och gick upp och rökte med Linda.
Efter det så gick vi och handlade frukost med maria , jag och linda hittade den nya magnum gold och vart bara tvugna att testa den .. så nu har jag en ny favorit eller aa nästan den kommer efter isglass^^.
När vi kom hem hade Sebbe vaknat och han och diesel kollade på tv , sen började buset dom har pågått hela dagen^^.

Saknar tokungen som fan !!!! vill att han ska vara här med mig nu och att han ska ligga bervid mig när jag vaknar imorgon .

galen

Jag slutade att bli förvånad för länge sen .. man vänljer sig när samma sak händer om och om igen , men jag slutar aldrig att bli besviken och ledsen .

Du borde fatta att det INTE är okej att du  hör av dig till mig när du är  full och säga att du bara är lycklig när du dricker. Och snälla lägg ner det där skitsnacket om AA för det har jag hört förut, gaaaaaaaah jag är så arg så jag tror att jag spricker.
Och det blir inte bättre av att du försöker lägga över allt på mig och jag känner mig så jävla vek som låter dig göra det .
Är det inte min tur snart att få lasta över mina problem på dig snart, efter år av att ha bärt all din skit och allt du har gjort så börjar det bli rätt tungt här!.

Sitter här och försöka minnas dom bra stunderna , och får rätt dåligt samvete över att jag inte minns så många.
Men vi har haft våra dagar då vi har skrattat så mycket tillsamman så jag nästan har kissat på mig .. men det är just det.. .dagar.
Önskar att jag hade haft många års roliga minnen med dig att se tillbaka på , men allt jag kan minnan är enstaka dagar.

Nej nu ska jag gå ut och röka och kanske spöa ner någon med lillfingret

So long SUCKERs

it's been a long hard road without you by my side
why weren't you there all the nights that we cried
you broke my mother's heart
you broke your children for life
it's not ok,
but we're all right
I remember the days, you were a hero in my eyes
but those are just a long lost memory of mine




..........

Var på matchen med bejb och hans familj idag 4-1 mot Åtvidaberg satt rikigt bra idag kan jag lova , hoppas det fortsätter så här efter uppehållet.
Efter matchen så mötte vi upp Maria och Nisse och gick och träffade Marias kompis , vi stod där och pratade och efter en liten stund kom det en stor öl luktnande karl.
Han lyfte upp mig och sa att jag var hans nya fru ..inte illa jag har inte hunnit fylla arton men jag är redan gift och plastmamma . Undrade först var det var för typ men det var tydligen också en kompis till maria ^^ , han var riktigt trevlig men jag tycker fortfarande inte att man biter en helt oskyldig flicka och sedan rent ut sagt kidnappar henne !. Haha.

Nu ska jag snart sova eftersom att jag ska till min nya skola imorgon och direkt eter det ska jag till min nya praktik, nu känns det som att allt flyter på som det ska och det är riktigt skönt som omväxling.
Håller tummarna att det fortsätter så här bra och att jag hittar dit ^^, men om jag skulle gå vilse så har Cajsa mitt nummer så då får hon gå ut och leta efter mig.
Jag har fått en bra vägbeskrivning så jag tror att det ska gå rätt bra att hitta men man kan aldrig vara helt säker , det skulle vara så typiskt mig att missförstå allt och gå en helt annan väg.

So long suckers !




3-1

3-1 till Sverige mot canada , inte helt fel eller vad säger ni ?

Just nu kollar jag på rederiet och skriver med bejb ,  funderar på om jag ska gå och sova snart så jag vakanar i skaplig tid imorgon.
Hoppas på att det blir fint väder imorgon efter som att jag ska på fotboll med Sebbe , det ska blir riktigt kul och jag håller verkligen tummarna för att vi vinner. det skulle behövas .

nu ska jag massera Maria
So long suckers


kväll

Sitter i soffan och kollar på Twilight med Maria , Linda kollade också men hon har precis gått och lagt sig.
Hon har fortfarande inte blivit frisk och jag tycker så synd om henne  , hatar när hon är sjuk för jag blir så orolig hela tiden.
Det blir jag när alla andra blir sjuka också och jag har på känn att Maria tycker att jag är rätt töntig, men jag blev så här efter att mormor dog.

Nu ska jag snart gå och sova eller iaf försöka , efter att ha sovit med bejb ett tag så blir det svårt att somna utan honom. Men jag ska göra mitt bästa och får tänka på att vi träffas imorgon ,efter att stackaren som jobbar på en lördag har slutat förstås ^^.

Nu lider filmen mot sitt slut och jag känner att jag kanske borde ligga i sängen vid den här tiden så jag skriver mer imorgon.

So long suckers !

sombrero

Hejsan
Nu är jag hemma eter att ha varit inne i stan och träffat världens bästa , det vart bara en snabbis eftersom att han behövde plugga och jag ska upp tidigt imorgon.
Men snart är det långhelg så då får vi mycket mer tid med varandra .. mer tid med bejb = superduperlyckligemelie .

Funderar på att bädda ner mig i sängen om ett litet tag så man får sova några timmar innan skolan,men innan jag ska sova ska jag kolla klart på hockeyn.

Stackars Linda är huuuk :( tycker så synd om soulmate nu , håller tummarna för att hon blir frisk snart .
Asså jag fattar inte hur allt sjukdomsrelaterat alltid drabba henne, stackars liten kan inte ha det lätt .

nej nu orkar jag inte skriva något mer !

Adios amigos

mjölk

Sitter här och förundras hur snabbt man vänjer sig vid saker man först tyckte var konstigt , efter som att jag inte kan dricka mjölk så dricker jag laktosfritt istället.
Förs tyckte jag att det smakade apa men nu så smakar det mjölk , asså så som jag kommer ihåg att det smakar .

Men iaf så har jag senderat min dag på akuten med Maria , hon har troligtvis fått en blodplopp så hon ska tillbaka dit och kolla det imorgon.

Nu ska jag hoppa in i en dusch och efter det så åker jag till bejb <33

So long suckers

.....

Nu sitter jag hemma i vardagsrummet och kollar tv med Linda och Maria , det är inget bra på tvn och vädret suuuuger.
Jag vill ha sommar nu nu nu nu nu!!!!!!!!!!!! men det blir nog det någon gång ..

Jag sov hemma hos bejb igår , vi såg en  film som heter the fourth kind och jag skämtar inte när jag säger att jag seriöst trodde att jag skulle börja gråta. . .det är den läskigaste filmen jag har sett på superlänge.

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva längre så hejdå!



dr alban

Sitter i soffan och väntar på att mormor och allan ska komma hit , det är alltid lika mysigt när dom är här :).
Bejb åkte till jobbet runt kl 7 , jag somnade om men vaknade lite då och då och vart lika besviken varje gång när jag fattade att han inte brevid mig.
Men vi får ju träffas när han har slutat jobba så det är awesome :D  , nu ska jag umgås lite med mormor och allan som precis har kommit hit :)

so long suckers !

Ingen kan vara nere med en ballong!

Jag har så fruktansvärt ont i magen , inge kul alls :( Men jag hoppas att det går över efter en till alvedon .
Orkade inte gå till skolan idag för det känndes riktigt ovärt att åka till Södertälje för en lektion när jag  superont i magen.
Så istället för det så låg jag i soffan och tyckte synd om mig själv en liten stun sen så började jag städa gaderoben  men det slutade med att jag städade hela rummet .
Efter det tog jag tag i disken ute i köket och ska snart fortsätta att städa det hade jag tänkt mig , efter det så blir det en varm dusch.

Jag saknar världens underbaraste också <3

So long suckers

Barba non facit philosophum

Hejsan

Min dag har varit riktigt bra om man räknar bort  fotbollen och storstryket vi fick av IFk .. fyfan vad pinsamt dåliga vi var idag !
Men bejb var här och det var awesome :) saknar han redan fastän det inte var längesen han åkte , allt blir så sjukt tomt  när han inte är i närheten.

Nu så ska jag snart kolla på en film och sova lite, men som alltid så skriver jag en rad eller två senare.

so long suckers

ZOOoMMMbBBBiiiiiiE

Vart en riktigt mysig dag hemma hos söt , båda var supertrötta så det vart en lite powernap till någon zombiefilm.
vet inte riktigt hur vi kunde somna till den filmen för så mycket jag hann se så var den riktigt läskig xD, men tydligen så lyckades vi utan problem .
Vi vaknade i  slutet av filmen och det var riktigt sjukt , dom åkte båt bort från zombiesarna  och man trodde att dom skulle klara sig och att allt skulle bli bra ..men dom vart upp käkade i slutet sen iaf .

Nu ligger jag i sängen och ska snart försöka sova så jag kommer upp i tid imorgon för jag ska hem till johanna och stoffe , eftersom att johanna ska åka och jobba i new mexico ska dom ha en "avskedsmiddag" .Men innan jag ska dit ska jag träffa söt en snabbis på stan innan han ska iväg och kolla på ..hm ja nu minns jag inte vad det var för band som ska spela men iaf ^^

So long suckers..nattinatti

...

Hejsan!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen så ska vi städa lite här hemma... it sucks but you gotta do it right ^^ .
Efter det så ska jag ÄNTLIGEN få träffa Sebastian :D! och sol är det ute nu också kan det bli bättre?!

So long suckers

00:21... Tiden går för sakta!

Jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar så jag tror att jag blir galen , låt mig få somna så det blir morgon någon gång!!!!!!!!

Saknar <3


vart är orken?!

Praktik praktik praktik..ska det vara så svårt att hitta ?!
Hoppas iaf att det kommer gå bra och att det kommer gå relativt fort så jag slipper gå runt i stan så länge.
Men det kunde ha varit värre , det kunde ha regnat ute eller något ....nej bara för att jag skrev det så kommer det säkert börja regna :( fan.

jag känner verkligen inte för att gå ut och leta efter praktik idag , jag vill bara ligga i soffan hela dagen.
Saknar min pojkvän också ..ja ni läste rätt POJKVÄN :D! <333

Kär ?.. hell yeah!!!

Hela helgen har varit awesome och jag känner mig lyckligast i hela världen :)

Har varit med Sebastian hela helgen och nu när jag ligger här själv så känns det sjukt konstigt, saknar honom varje sekund jag är utan honom.. let's face it he is so much better than you<3.

Han gör mig så fruktansvärt glad :)

:)

Det var awesome igår , mycket trevligt folk och en massa skratt och en liten brand .
Snart kommer S och då blir det mys hemma i soffan i guess :) .

Orkar inte skriva så mycket och jag måste städa lite nu...
So long suckers

RSS 2.0