>.<

Fetaste ångesten !

Kanske inte var så smart att dricka samma dag som man har rasat ihop 2 ggr och inte vet varför.

Tjurskallig

Hejsan!

Gissa vad jag ska göra idag!
Ingen som vet ?.. nehe då ska jag berätta för er ! jag ska pierca septum och jag kommer skrika som en gris jag lovar.
Men vill man bli fin får man lida pin är det inte så man säger ? , Kommer dock se super roligt ut i början med den där stora ringen man får men vafan i can live with that ;D.
Men vet ni? jag är så jävla nervös som man vara kan bli asså , jag tror fan att jag kommer kissa på mig .
När jag blir alltid nervös kissnödig så jag har sprungit fram och tillbaka till toan 100 ggr nu tror jag, men jag får fösöka hålla mig ifrån att dricka vatten eller annat flytande tills det är över , Haha annat flytande det lär knasigt xD..

Men men juste för er som inte vet så har jag färgat håret , nu är det brunt med svart underhår på ena sidan , började först med underluggen men sen kände jag att det skulle vara epic med bara ena sidan av huvet i svart underhår ^^ .
Langar en bild så ni får se hur det ser ut , enjoy




Lägger ut en bild sen så får nu se hur det blev med septum :)

So long suckers

Hejsan

Idag har jag inte gjort så mycket alls , typ bara varit hemma om man inte räknar med att jag och Alexander gick och handlade mat . Det var en upplevelse kan jag lova ^^ det var längesen jag skrattade så mycket faktiskt..Trädis !

Snart tänkte jag slå på en film och lägga mig och sova lite , låter inte det som en toppen ide?

So long suckers

vilken kväll

Vaknar man upp med ett sår på hakan och får höra att man tappat en sko på vägen hem och bara fortsat att gå så vet man helt klart att det inte är okej!
Gårdagen var helt jävla sick jag lovar , det slank ner lite för många öl och ja jag blev full som en kastrull.

När jag kom hem så skulle jag göra mackor och fick en jävla ide att jag skulle bre med en sked ! Hallå vemfan gör det när det liksom ligger en smörkniv i lådan.


Nej nu ska jag ner till centrum

Fridhemsplan

Hejsan!

Idag har jag varit och pluggar matte hos min kär syster, jag fick massa mycket gjort .
Tack johanna för all hjälp du är bäst!
Käkade gjorde vi också det blev tomatsoppa med fetaost och kyckling , mycket gott !
Efter maten och matten åkte jag och träffade O och F , dom spelade bilspel men O Startade om varje gång han fick en dålig start eller snurrade runt med bilen så det blev ju inte mycket av det  haha xD. Efter det så kollade vi lite på en film som heter Land of the lost .
Jag har den på datorn och har kollat på den mint 100 ggr men den är alltid lika rolig, efter ett tag  var det tid för mig att åka hem så dom gjorde mig sällskap ner till bussen.
Precis när jag skulle sätta mig så ser jag att dom kommer på bussen och sätter sig ner, dom var lite hungriga så dom skulle in och käka^^.
Jag hoppade av vid Fridhemsplan för att ta tunnelbanan hem och ser att det inte skulle gå förens 24 minuter så jag sätter mig ner och då kommer det konstigaste gubben, han har två tomma påsar som han sitter och leker med samtidigt som han sjunger och röker...Hm .
Och nu har jag precis kommit hem och ska kolla på en film:) , det har varit en mycket bra kväll tycker jag faktiskt .. Jag trodde inte att den skulle bli så bra men det blev den  såå jag är glad.

nej nu ska jag sova lite för jag är så trött så jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Natti natti på er ! So long suckers

Rubruk ...hm .

Godmorron !
Gissa vem som har ont i magen idag?! jo jag bläääää säger jag bara , men snart ska jag och skrutt åka hem till Emelie.
btw hade jag världens sjukaste döm , jag drömde att linda och jag borjade bråka om något as fjantigt , och vi bodde i typ någon konstig halvtecknad värld.
Linda vart sur och sa att hon aldrig mer ville se mig för att hon inte fick min sko och när jag vaknar imorse så hör jag hur både lida och maria håller på att dra , så jag blev bara tvungen att fråga om hon skulle åka.




Gravid?

Nejdå jag har bara ätit pizza så min mage är uppsvälld till max, så nu ligger jag här i sägen och jag skäms fan för att berätta detta men jag måste ju vara ärlig..Jag vart tvungen att knäppa upp byxerna ! HAHA
Seriöst jag trodde inte att jag kunde få i mig sådär mycket , fan jag har ingen som helst självdisciplin haha that's what you call EPIC!


Rastlöshet

jag har inget att göra känner hur det kryper i hela min kropp!
Vill göra något kul , något spännande typ som att dra ut på tigerjakt!
Moraträsk <3

Ska höra om dom vill
recruita mig !




Hemma

Slutade kl 20 i 10 idag så jag åkte in till stan och lunchade med Linda och Maria , kebab är GOTT!
Matten gick rätt så bra idag gjorde faktiskt ett litet "test" och det gick relativt bra tycker jag , och tiden gick fort så det var inga problem på det sättet.

Hur ska man göra när man inte vet vad/hur man ska känna utan allt verkar bli fel, att såra folk är det värsta som finns men jag vet inte vad jag ska göra.
Finns det något jag kan göra ?!
Som jag sa det blir vad man gör det till (från bådas sidor), vill inte att du ska försvinna igen för du betyder så mycket för mig. På så kort tid har du blivit en vän som står mig väldigt nära och jag vill att det ska fortsätta vara så, jag vet att det kanske är mycket begärt men försök iaf ..snälla.


Matte

Hallå!
Jag ska snart åka till skolan och ha matte >< bläääää!
Jag vill inte,jag vill inte ..Snälla kan någon rädda mig och säga att jag kan stanna hemma idag, men jag slutar tidigt idag iaf så jag får trösta mig med det.

Nej nu ska jag ut och kissa hunden ,

So long suckers !

Ont i magen

Jag har så sjukt överdrivet ont i min mage, det känns som ngot klöser och vill ut.
Det började göra ont igår, när jag läste på sis sida att hon ska opereras på fredag, jag har vetat länge att hon ska opereras men nu när det väl händer och jag är så långt bort från henne vill jag bara skrika.
Vet inte vad jag skulle göra om du försvinner du måste bara klara det...du måste .
Du är en utav som starkaste personer som jag känner och jag vet att du kommer fixa detta , säg att du kommer att klara detta!
Gaah jag känner hur det kliar i kroppen och jag vet inte  vad jag ska göra!!

Stay With Me Don't Fall Asleep To Soon The Angels Can Wait For A Moment

Vem äre `?

Hejsan!

Jag,lillebro,Linda,basse och Maria skulle ha kollat på snabba cash egentligen men tror ni inte att bussen från Älvsjö åker ifrån oss fast jag och Linda springer som bara den efter den. så alla som får chansen spy lite på SL är ni gulliga!
Men istället för blir det en mysig hemma kväll med Linda och Maria , lillebror och basse  drog in till stan för att kolla om det går någon film där.

Kan inte någon ge mig tips på någon bra film , komedi som skräk det spelar ingen roll .
Det ända kravet jag har är att den ska vara awesome !

Imorgon har vi gympa .....fyfan säger jag bara för jag måste gå upp tidigare och ta ett tidigare tåg efter som att vi ska samlas kl 8 vid södertälje C . '
Jag tycker att det ska räcka med att jag måste gå upp kl 6 på morgonen men ikke!
Vem äre , vem äre som sitter och gör allt lite mer jävligare för mig!
Emelie Johansson -nya skogsturken !  hm men det  är ju inte i skogen jag kommer vara så blir det skolturken då?



Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig




Håkan Hellström

Hejsan!

Kom precis hem fårn skolan efter att ha gjort kakor till förbannelse , men vi hade trevligt och det gick fort så vi fick sluta tidigare. En lite rolig sak jag och Amanda råkade göra var att råkade ha hjortronsalt i kakorna iställe för bikarbonat oops  xD haha.
Fick två överaskningar av soulmate när jag kom hem första var att hon har fickat hela min blogg , hon är sååååå go . Andra var att hon hade satt musik och sånt till en text jag har skrivit som heter Tell me your sorry .. Det vart och låta cp grymt ! !!  Hon är så jävla duktig min lilla skrutt så jag förstår inte asså ..
Har alltid sagt till henne att hon inte får säga till någon att jag skriver hennes låtar ( vet inte varför jag är lite töntig)  men hon gör den så bra så jag måste bara få henne att spela in den så ska jag lägga ut den här .
Nej nu fick jag helt plötsligt lust att skriva igen , har inte haft det på sjukt länge så tack Linda för att du har fått fram det i mig igen ^^.

Livet går fort och det är svårt att hänga med ;D so longe suckers

Gästblogg!

Halloo! :) Jag är inne och fixar lite på soulis blogg just nu, den är väldigt lik min just nu, haha. Så jag ska ändra lite typsnitt och färgar (: Precis efter hur Mli vill ha det! Såå, tänkte bara skriva att jag har världens underbaraste vän. Och hon får stå ut med så mycket genom att vara vän med mig, men hon klarar sig alltid. Vi finns för varandra.

Jag älskar dig.
Ninakupenda.
Minä Rakastan Sinua
I love you
Jeg elsker deg

Flodhäst utan bakben

God morgon god morgon vilken härlig dag idag ! haha eller något ^^

Jag har nyss vaknat och ligger och pillar bort den sista mascaran från ögonfransarna (en sak jag gör när jag är trött btw) och funderar på att kolla på min nya favorit film Cloud with a chance of meatballs.
Men i bokhyllan ser jag en herman hedning tidning så det blir nog att läsa den först,asgarva lite och sedan slå igång filmen, serietidningar är fan underskattade !.
Liksom vad hände med dom  iaf i mitt liv så har dom försvunnit nästan helt, men nu kom jag in på heeelt andra banor.
Jag skulle ju skriva om vad som händer idag..idag blir det att åka till skogås med linda och träffa benna och vem mer som nu är där , flyttar in och flyttar ut , det gör mig lite förvirrad så jag har ingen koll på vem mer som kan tänkas vara där ^^hehe.
Men innan det så blir det att ligga i sängen och slappa och bara må bra, livskvalitet på högsta nivå liksom hehe
åh juste jag  ska laga min kompis flodhästen som jag fick i julklapp för ca två år sen tror jag , diesel har käkat upp han rumpa och stora delen av hans bakben så jag blir tvungen att amputera :(.
Jag har försökt att skydda honom från diesel superlänge och han har fått bott i en gaderob sedan jag flyttate till stockholm, men igår när jag hade städat rummet så tänkte jag att jag skulle ta fram honom .
Jag skulle aldrig ha gjort det :(

Livet går fort och det är svårt att hänga med om man måste gå på frambenen
So long suckers !


morgon

Jag somnade kl 3-4 igår och skulle upp kl 6 så det vart ingen skola för mig idag , känner att jag är lite för seg för det. Ont i magen har jag också fy och blä , men en bra sak idag är att det är fredag !.
Nu är det precis en vecka kvar tills mamma och janne kommer till stockholm, visserligen stannar dom bara tills på söndag men det ska bli så skönt att få träffa dom.
Ibland kan jag komma på mig själv när jag försökar komma på någon omöjlig liten plan för att jag ska kunna få träffa dom oftare, men utan framgång.

Idag blir det en lugn kväll hemma med skrutt, har planerat på att städa rummet och göra lite SO läxor som jag har, inte det vissa skulle kalla den ultimata fredagkvällen men jag känner faktiskt mig lite possitiv till det.

Mamma vart inte så glad över att jag stannade hemma från skolan idag , och nu har jag dåligts samvete för att jag gjorde henne arg. Hennes faster dog idag så hon har mycket att tänka på som det är nu redan, då behöver inte jag komma in och göra det värre.
Förlåt mamma det var inte meningen att göra dig ledsen och besviken, inte nu,aldrig.

blä jag hatar när folk dör för dom lämnar ett så stort hål i en och minnen som gör ont, för min del så gör dom glada minnena minst liks ont som dom dåliga i början.

Nu ska jag ligga här och komma på ett sätt att göra mamma lite gladera på . .

Livet går fort och det är svårt att hänga med ! So long suckers

Dumma mig!

Jag har inte skrivit på super länge kom jag på alldeles nyss, har inte haft en tanke på att man kanske ska skriva lite förens nu. Men jag lovar att jag ska bli bättre på det , det har bara varit  lite mycket runt om kring .

Kan börja med att berätta att jag är super glad som har Linda som alltid finns där med sitt leende som lyser upp min värld , jag kan inte göra något annat än att le. Hon kastade in lite choklad genom vår "vägg" nyss Tack gumman :D!.

Har fått upp kontakten med en vän som betyder väldigt mycket för mig igen , han försvann ett tag men nu är vi back on track :D!. Det känns super skönt för om jag ska vara ärlig så kändes det sjukt konstigt att inte snacka med varandra fast än att vi inte kännt varandra så länge.
Dont say you're sorry ^^.

Något mer som hänt är att jag fick ett tråkigt samtal på nyår det de talades om  att min bebis Diva ( min hund) var superduper sjuk. Inte världens bästa tidpungt att ringa efter som att jag vart helt förstörd men dom bästa fanns där och plockade upp mig.
Men tyvärr klarade bebisen sig inte :(.. Saknar henne som bara tusan . Första gången jag skriver om henne nu sedan hon dog tror jag , känns helt galet.

Min syster har varit här på besök på lovet också , eller aa mitt lov hon var ju bara ledig från jobbet .
Det var riktigt skönt att träffa henne och få prata och krama om henne,det var alldeles för länge sen .
Hon hade vägarna förbi eftersom hon hade varit och träffat min mamma och plastpappa i luleå, hon flög till sthlm så några problem hade hon inte att komma hit.

hm något mer som har hänt?..

jo juste jag har ju börjat skolan igen nu efter lovet och bläää vad drygt det är att gå upp på morgonen men kul är det i skolan iaf så ^^.

Och det där med att sluta röka det gick ju sådär... Jag är relativt as kass på det faktiskt men jag lovar att jag ska klara av det.

Just nu ligger jag och lyssnar på musik och funderar om jag orkar lirka av mig mina jeans sätta på mig en stor t-shirt och lägga mig och kolla på Cloud and a change of meatballs en gång till ^^ En riktigt awesome film btw , ni borde se den!.

Livet går fort och det är svårt att hänga med ;D So long suckers



.,.,.

Sitter fortfarande och väntar på att Linda ska komma hem , det är så tomt här utan henne.
Kunde typ inte sova inatt eller jo jag somnade kl 5 och vaknade kl 11 av att Gustav och Diesel hoppade i min säng!
Jag trodde seriöst att jag skulle bli galen , men jag kom upp iaf :)





So long suckers

.:.:.



Sitter och väntar på att Linda ska komma hem sen ska vi träffa Matilda ikväll, de tska bli skönt att få umgås med brudarnabus och snacka lite skit.

segt

Det känns som att den här dagen är alldeles för lång och jobbig, inget händer och Matilda kommer inte ikväll utan imorgon.
Funderar på om jag ska ta en sväng in till min andra syster Johanna och hennes kille och kolla hur dom har det i den nya lägenheten.
Juste Linda håller på att sluta röka så hon har det inte så lätt just nu men hon är stark och duktig så detta kommer hon klara !.
Jag ska nog fan också försöka sluta röka , jag har ju redan en dålig dag så varför inte börja idag?!

Från och med nu ska jag inte röka ! !

Min dag

Det är rätt sjukt vad en dag kan kännas lång och jobbig fast  man inte har gjort så mycket alls , vakande typ vid kl 2 och gick med Maria och mördarhunden och köpte cigg. Efter det la jag mig i soffan och slösade bort några timmar på ett program om maneter och hur dom äckliga sakerna typ tar över något hav i Japan och när man döda dom så släppte dom lös alla spermier och ägg så att dom inte skulle kunna bli utdöda ..Helt sjuk .
Sen när skrutt vaknade så åkte vi till hennes farmor och farfar , en händelserik upplevelse kan jag lova. Vi var nog där i 2 timmar iaf sen åkte vi till älvsjö för att hämta cigg och nu äntligen är vi hemma !
Snart ska jag hoppa in i en dusch,stå där i 1000 år och sedan gå och lägga mig och se klart på en film jag började kolla på igår men jag var så trött så jag somnade.

Hejdå

voff

Sitter med Linda inne på hennes rum och fortfarande småskrattar över en killer reaktion när vi var ute och gick med Diesel .
Diesel började skälla på honom men jag måste understryka att dom inte va nära varandra, och killen börjar skrika ÅH NEJ STACKARS MIG ! .
Haha jag trodde jag skulle kissa på mig för att jag skratta så mycket xD hahaha, visst är det synd om killen för att han vart så rädd men ni skulle varit med det var jättekul !

RSS 2.0