Desktop

Trött på att saker och ting ska skjuta upp sig hela tiden, skulle träffa en tjej från blocket idag för att köpta två par byxor, ett par baggy jeans från gina tricot och ett par blå trash jeans från bikbok men hon fick förhinder så hon kan inte träffas förens imorgon.
Så vi ska mötas vid Åhlens inne i stan vid 11-12 tiden och det passar jättebra eftersom att min praktik är precis där typ.
Väntar också på att mitt löshår ska komma som jag beställdeså att jag kan sätta i det någon gång, men jag måste försöka hitta någon som är bra på att klippa. För mitt hår är verkligen kaos efter som att jag inte har varit och klippt mig på år och dar nu plus att jag måste klippa lösåret också så det smälter ihop med mitt vanliga.

Något mer som snart måste fixas är alla julklappar så jag slipper vara ute i sista sekunden som vanligt men det blir någ nästa månad som jag får inhandla det mesta.

Nu på söndag åker jag och sebastian till landet och ska vara där över lovet och jag längtar som bara den för jag har faktiskt inte varit där än. Anna är snäll att skjutsa upp oss och hämtar oss sen på torsdag eller något sånt.
Vi ska bara mysa och ta det lugnt, och hålla på med våran eller ja min nya hobby..STICKNING :D Sebbe har hållt på med det ett tag och har precis lärt mig hur man stickar.
Jag har gjort en mössa och en halsduk än så länge ^^ plus att jag har fått världens finaste vantar av älskling.<3


Nu ska vi kolla på Efterlyst och sen sova :) Adios amigos !






Åh juste jag har köpt ny tunnel till örat med bling bling på  :D :D 12 mm nu ^^


promenad

Fortsättningen på tatueringen, gjorde så ont s¨jag ville säga alla fula ord jag kunde.. men bra blev det :).








Idag blir det att bara slö framför tv och kanske städa rummet om man hittar orken i kroppen, annars så blir det en till promenad ute i det sköna vädret:).

rally

Ligger i sängen och kollar på rallybrudar, äter godis och har målat naglarna.. en awesome chill söndag är vad det är.
Tog en promenad med älsklingen för ett tag sen och det var verkligen jätteskönt, vi gick till en lekpark och åkte linbana ch gungade i en stor gunga ^^ men mer än så har vi nästan inte varit ute.

Imorgon är det dags för mig att fortsätta på min tatuering och jag längtar som bara den, fast jag är riktigt nervös...eller spänd kanske är en bättre beskrivelse över vad jag känne just nu.  Önskar bara att Sebastian kunde följa med mig för jag vet att jag kommer var sjukt nervös innan vi börjar och jag blir så mycket lungnare av att ha han i närheten. Men mest nervös är jag över att försöka hitta vägen, jag har bara varit där en gång och tänkte inte på viken väg jag tog efter som jag gick med sebastian.


idol

Idol, soffan, filten, kuddarna och bejb som eldar och gör varmt gör denna fredagskvällen till den ultimata, det är  verkligen awesome att bara ligga och ta det lungt så här efter praktiken. Och Sebastian har haft fullt upp nu med jobb så han är också helt slut, men är glad för hans skull att han fått så många extra dagar:). Suger lite dock att han inte kan förlja med mig till Henrik på måndag då jag ska tatuera mig, jag kommer säkerligen inte hitta studion men jag får guidning via telefon iaf.

Imorgon blir det att möta upp Micaela halv 2 inne i stan och sedan åka hem till spånga igen, faktiskt första kompisen som jag tar med mig till nya huster så det blir skoj. Vet inte vad vi ska göra dock men det kanske blir att vi pluggar lite så som vi har sagt att vi ska göra nu ett tag^^ men när älskling kommer hem ska vi ta och laga mat och ha en massa myspys :).

Nu började IDOL igen så nu ska jag sluta skriva ^^.

hallonbåt

Iskolan idag var det matte och estet som var på schemat , matten gick inte så bra och jag tycks ha glömt allt jag har lärt mig om procent så det blir att hård träna tills prover om ca 2 veckor.
Efter matten var det engelska och efter som jag redan är klar med den så fanns det inget för mig att göra mer än att sitta och vänt apå att det skulle bli lunch, men som tur var så var Marcus också klar med engelskan så då kunde vi slösa bort en timme tillsammas med att sitta på flashback och kolla men massa trådar. Helt otroligt mycket skit det finns där, det finns verkligen en tråk om allt i hela vida världen skulle jag tro.
Efter en slö timme kom äntligen d en efterlängtade lunchen som det inte hände speciellt mycket på som vanligt, jag och micaela satte oss i solen en stund innan det var dags att gå in och ha estet, efter 3 timmars suddkastning, en förvånansvärt ful bild av något som liknade en gubbe i skiddräkt och febrilt tuggummituggande fick vi äntligen sluta.

Efter skolan följde jag med Micaela till hennes ledar tjofräs det var faktiskt mycket trevligare än vad jag hade trott, det kanske inte är så mycket för ,ig man jag kan förstå varför vissa tycker att det är roligt:). Fick iaf testa äta en muffin med hallonbåtar i  och det var awesom^^.

Nu ska jag skriva godnatt till min lilla mamma som är tillbaka på grönlad igen och sen kolla lite ray william johnson.
Natti natti

<3

Imorgon kommer mitt älskade mongo till Stockholm :D , har faktiskt saknat min syster.

cupicupicupicake

Har gosat ner mig i sängen med en massa kuddar framför ensam mamma söker,kaffe och  världens godaste cupcake som Ellinor har bakat ^^.
Bejb sitter och spelar starwars men snart ska vi se på film :) <3

<3<3

Min älskling är bäst i hela världen:

Han ger mig fortfarande den där härliga känslan i magen

Han har liksom mig en riktigt konstig humor

Han är världens snyggaste

Han girlifiade rummet frivilligt och klagar aldrig på att mina kläder ligger ut över hela golvet

Han har lärt mig kolla på zombie filmer och starwars

Han får mig att skratta så jag kissar på mig

Han finns alltid där och håller om mig när jag somnar och ger mig alltid en stor puss när jag vaknar (om han inte har försovit sig till jobbet och måste springa ;O haha)

Han finns alltid där och tröstar mig även fast jag är grinig över en sådan töntig sak som att jag inte förstår matten

Jag har aldrig någosin  i hela mitt liv varit så här kär, men på något galet sätt får han mig att falla mer och mer för honom varje dag som går.

Och nu har 5 månader har gått med min prins nu jag kunde inte vara mer lycklig , tack för att du finns  älskling <3 <3




RSS 2.0