sandiskorna

Nu ska jag snart sova så jag orkar upp imorgon, kanske blirdet att plugga lite mer matte då istället för idag gick det ju sådär.
Var sur som en jävla 3 årig när jag inte fattade matten och har fortsatt att vara små sur hela kvällen, det är ett under att sebastian orkar med mig när jag är såhär. Han är verkligen bäst ;) <3 .
Juste nu sitter han och spela guitar hero medans jag spelar en massa fb spel och kollar runt lite på internet , men nu ska jag nog ta och plocka undan lite tills imorgon för då kommer det en gubbe som ska kolla på alla fönster..då skulle det nog underlätta lite om man kan komma fram till dom också :P.
Blir det så att jag inte orkar utan lägger mig istället så får bejb städa när jag är på praktiken hehe ;D! natti natti


.c.c.cx.ds

Nyss kollat idol med älsklingen så nu blir det att gosa ner sig i sängen för att kolla klart på en konstig film som vi började se på förut ^^.

Tänkte först plugga lite matte men när jag kollar mot sängen så ser den mycket mer lockande ut, så imorgon efter att jag och Sebastian har målat garagedörren får han ta och hjälpa mig plugga så jag klarar den där jävla matten någon gång ^^-

På onsdag fyller Linnea år så det blir tjejmiddag för henne på fredag :)det ska bli riktigt kul, men jag får ta och prata ihop mig med Micaela för jag kommer inte hitta dit på egen hand ^^-




Älskar dig bejbiiii <33<3

Systra mi

Imorgon åker jag och Sebstian till Ludvika för att träffa Josefine och min älskade syster matilda :D har saknat dom så mycket och imorgon är det äntligen dags ^^. Ska bli skönt att få träffa systra mi och få prata om massa saker som är svårt att ta över t.ex. telefon när det är så att hon aldrig har någon ^^. Önskar att hon skulle kunna fytta hit , det är så jobbigt att ha henne så långt borta när jag behöver henne så mycket hela tiden. Hon förstår alltid vad det än är och stöttar mig alltid, jag älskar henne så fruktansvärt mycket <3.


Nu ska jag packa lite tills imorgon sen ska jag lägga mig med världens underbaraste pojkvän, nattinatti.





SKOOOR !

NU har mina nya skor som sebastian köpte till mig kommmit och jag älskar dom så mycket så ag tänker ha dom på mig livet ut !. Tack älskling du är underbar <33333<33




Jag och Jennifer har varit i kista och handladt också ^^ , jag hittade en massa saker t.ex. en jättesöt klännig , en kjol och en massa annat smått&gott xD. HAHA smått&gott åååhåhå vad töntigt det låter xD


luffare

Sitter och kollar på tv och städar lite smått i rummet, blää för att städa .. men när man har ett bra program och kolla på så blir det mycket roligare^^.

Fick en tidig födelsedagspresent av mamma igår och det var dom här luffarvantarna och jag bara älskar dom !!

blommor

Kom hem från första dagen på min nya praktikplats för ett tag sen, slutar 19.30 men jag fick sluta tidigare:).
Dagen har varit awesome och alla är så snälla och roliga, jag är helt säker på att jag kommer trivas riktigt riktigt bra . Fick lära mig kassan och hur man slår in olika blommor, det vart inte så snyggt men det blir nog det efter ett tag ^^ . Jag och Rita packade upp dagens levernas och jag skojar inte när jag säger att jag aldig har varit med om så mycket kartonger ^^. Men nu är jag heeeelt slut i kroppen och mina händer är fulla med småsår efter allt plock med blommorna ^^ så jag ska lägga mig och vila lite .

*Maelkechokolade*Maitosuklaa*

We were once so strong
Our love is like a song
You can't forget it.

Mitt huvud snurrar runt och runt, jag går sönder!.


Nu ska jag och bejb snart lägga oss i sängen och kolla på någon film, men först ska han få hjälpa mig ur med min piercing i septum. Efter som jag har praktik varje torsdag och fredag så får jag inte ha den i dom dagarna><, Ska vara på blomsterpassagen inne i stan så det blir awesome !! Det som suger är dock tiderna , jag jobbar till klockan 19:30 varje dag :'(, men jag får bita ihop.

Imorgon kommer mamma, Janne och Matilda till Stockholm :) men vi träffas inte förens på fredag eller lördag tror jag:/.

Nej nu ska jag lägga mig och gosa med min underbara pojk som ligger i sängen och klagar på att jag kollar konstigt på honom...MEEEEEN jag kollade inte KONSTIGT på honom utan det var inte meningen att han skulle se så jag kanske bara råkade se ut som ett retard .

Stol?!

Nu har Sebastian lyckats fixa stolen ^^






matte

Nu har jag pluggat exakt hela dagen gjorde först klart servicen och  håller på med matten nu men känner att orken till att fortsätta med matten bara försvinner, men jag har gjort mer matte än vad jag behövde göra ^^.
Juste när jag satt och pluggade så kom min smart pojkvän och skulle busa med mig och luta bak datastolen, men han råkade luta bak den lite för mycket och la tydligen lite för mycket vikt på ryggstödet på stolen så det sa krasch bom pang sen låg ryggstödet på golvet bredvid Sebastian som skrattade så  mycket att han nästan kissade på sig. Själv skrattade jag inte så mycket när han tog fram en borr och skulle borra fast det igen, jag trodde helt seriöst att jag skulle få en en skriv i rumpan xD.
Hehe nej men utan bejb idag skullejag inte klarat av matten , förstår inte att han orkade hjälpa mig när jag satt där som en sur 3åring ^^<3




we just keep getting stronger ;)

Snar ska jag börja med läxan som vi har fått tills imorgon, vi ska ta kort på olika skyltar tror jag att det var :P...
Men innan jag börjar så ska jag försöka få tag på världens bästa Linnea så vi kan göra det tsm ^^.

Fick nyss ett sms från min älskling som är med sin pappa och rensar ur förrådet i Solna att jag ska vara glad att jag inte följde. I förrådet har det bott en råtta som springer runt men  jag har aldrig sett den , men nu visade det sig att den satt och tryckte i en av dreas väskor!!!.
Hade jag varit med så hade jag blivit så rädd så jag hade pinkat ner mig jag lovar !!

Juste nu är började det närma sig min födelsedag och det betyder att mamma och Janne kommer, det blir troligtvis
ut och äta på lördagen och förhoppningsvis tårta i nya huset på söndagen :D.
Sen på mändagen ska jag äntligen gadda mig och jag längtar så jag tror att jag blir galen, sen helgen efter att jag fyllt år åker förhoppningsvis jag och älskling till Ludvika. Då ska vi träffa den underbaraste människan i världen som jag saknar mer än något annat i hela världen Josefine fucking Bäcker :D !!!!!.

blogg

Nu ska klassen starta en blogg tillsammans :)
Skriver asdressen dit sen när den är klar .


RSS 2.0