No destination

Hejsan
Fick nyss reda på att jag ska vara hemma från skolan imorgon för Linda är sjuk och vi vågar inte lämna henne sjä'lv hemma.
Så visst kan jag vara det för vi har bara en lektion imorgon och jag vill ju inte att lilla liten ska gå och trilla av pinnen .
Vem vet snart så kryper hon på golvet och låter som en gris , och vipps så har hon en liten knorr , då kan jag säga att jag har min egen minigris:) .
Jag tycker så synd om linda och jag lovar att hin kommer smitta mig :/ , men än så länge är jag bara hostig...men jag har varit hostig från och till sen jag kom hem från Bremen och jag var där i somras så jag kanske borde kolla upp det snart.

Idag känner jag mig superglad men jag vet inte varför men skönt kan jag lova er att det är ^^ .. Jaja nu ska jag gå ut med Linda och Maria och röka .

sleep tight don't let the bed bugs bite =)


As she drove away she starts to smile,
Realized she hadn't for a while.
No destination, she drove for miles
Wondering why she stayed in such denial.





Roooosa


'
jag och Linda fixade med julgranen idag visst är den snygg :D?
kanske lite tidigt för en julgran men vadfan  vi ska inte fira jul så varför inte ändra på lite oskrivna regler om när man får sätta upp den xD.
Jag åket med gobybus från ludvika och hemma så jag behövde inte ha med mig den på något tåg så det var skönt !.
Nu ska jag snart gå och sova så hejdå

I'm wrapped around your finger 
I'm digging in the dirt
I'm so deep into this shit I can taste the earth
You're running me in circles
I'm running out of breath
But you ain't gonna stop 'til there's nothing left




Singdudeldej




Imorgon så åker jag hem och det ska bli super skönt :) lite tråkigt att jag missar julmarknaden pga att jag måste ta bussen så att jag kan få med mig min rosa julgran ><.
Orkar inte hålla på att byta tåg med den där stora saken så det blir lättare med buss , jag åker fårn ludvika kl 13.00.
Jag hatar att åka med gobybus det är så fruktansvärt tråkigt så jag hoppas att jag får mycket sms och samtal så jag har något att göra iaf .

Nej nu har jag faktiskt viktigare saker att göra ..

Håriga tomtar

Sitter i köket med min kära mamma som håller på att julstökar, jag skulle hjälpa henne om jag hade orken i kroppen .
Hon har gjort om i köket helt man känner inte igen sig bland allt julgardiner:O


är det bara jag som tycker att julen är överskattad ?



Mamma hittade några håriga tomtar .

Jaja nu kommer snart josefine hit och jag vet inte riktigt vad vi ska göra men jag hoppas att det är något kuligt annars får jag panik för att jag har så tråkigt.

Hejdåhadetsåbra rememberkidsbesafe


Jag hatar :

  • Att jag inte har några cigg
  • Att jag saknar
  • Dig och dina lögner
  • Att jag har ont i min tå
  • Att linda är sjuk
  • Att jag hatar
Men jag hatar inte allt och jag hatar inte jämt , men ibland får man hata annars spricker man .
Men nu känns det inte som att jag behöver spricka längre jag har mera en form av pyspunka nu....but i'll keep on rocking (Y)


Jag skulle ha åkt till Ludvika i helgen men  planerna ändrades , men om 2 helger åker jag dit och då är det julmarknad det mysigaste evenemanget i ludvika.
Men jag hade sätt fram emot att träffa alla så jag är lite besviken , tillexempel så skulle jag ut och gå med den extremt saknade Johnatan men det får bli om 2 helger istället .

Jag skulle också ha träffat jakob och hans mamma,pappa och syster som jag saknar något sjukt mycket , jag hade verkligen sätt fram emot att krama om var och en av er riktigt hårt .
Men som jag skrev tidigare så kommer jag till julmarknaden så då får vi träffas då :).





Don’t just sit and wait for a star to fall

Sitter här och kollar på tatueringer .. jag försöker välja mellan 2 stjärnor men det är svårt för jag tycker att båda är super snygga ! .
Men när jag väl har valt vilken jag ska tatuera så ska jag göra två av den sorten och ha typ på nyckelbenen woho i can't wait :D



Hjälp mig att välja jag har världens beslutsångest  , jag lutar åt den röda men så kollar jag på den svart stjärnan och tycker väldigt mycket om den också.
Damn vad svårt det är att bestämma sig alltså .. aja jag får fundera på det ett tag till :)

Adios amigos  

Is it okay if I get naked ?

Kvällen börjar närma sig och jag har inga planer än så länge mn så fort jag kollar ut genom fönstret och möts av det kalla vädret tappar jag lusten att göra något .

Jag vill åka utomlands .. tänk er en lång vit sandstrand,ett blått hav och massor med sol och värme ´åhh jag blir varm bara av att tänka på det .
Men att tänka på det räcker inte utan nu blir det till att spara pengar och sluta röka aah juste jag har slutat röka !
Det kommer att gå toppen bra det känner jag på mig, men då blir det inta ett vara ute och träffa folk på ett tag för jag kommer säkert vara arg och elak mot alla så jag gör någ alla en tjänst om jag håller mig borta dom första dagarna. Jag vill verkligen inte att folk ska se mig som den där sura tjejen haha  men jag tyckr lite synd om linda vi delar ju trots allt rum så henne blir det lite svårt att undvika. 


That's it for now  


Tihi juste jah hittade en supergammal bild xD , ska man kanske blir rödhårig igen?


RSS 2.0