Tisdag?

Hejsan efter skolan idag gick jag och linne och mötte Sebastian, vi gick och köpte skor åt sebastian och en jättesöt bh till mig ^^.
Lindex Shop Online - Pushp-up BH

***********************************************


Juste imorgon fyller Jennifer 18 och jag har precis slagit in hennes paket :D.

Måndag

Har varit och handlat kläder med älskling idag det  blev ett par leggings och ett linne :), hittade dock ingen jacka som ja egentligen skulle ha men det ska vi kolla efter imorgon samtidigt som vi ska kolla på skor åt Sebastian.





söndag

Imorgon är det skola igen men jag börjar kl 9 så jag får sova lite längre iaf :D sen så har vi bara roliga lektioner imorgon så dagen kommer att gå fort.
Efter skolan ska jag fixa med busskortet så man kan åka med det på helgerna också (y) och om jag hinner kolla efter lite fina kläder eller skor (a).


..........

Idag är det lördag och jag har precis varit och nere med Anna och hämtat en madrass och en massa kartonger :).
Vaknade kl 06.00 imorse och kundei nte somna om på 1 timme, låg bara och vred och vände på mig hela tiden. Jag tackar min jävla blåsa för att den väckte mig.

Snart slutar BEJB jobba och då ska vi hem till hans mormor tror jag och efter det ska vi packa färdigt har jag bestämt ^^
Men nu ska jag lägga mig och kolla klart på kick-ass :)

-¨-¨-

Älsklingen är ute och övningskör medans jag ligger och kollar på la ink, äter choklad och funderar över att städa rummet. Men jag har ingen orka att göra någon nytta idag utan bara ta det lungt efter som man är ledig^^.
Eller jag var typ ledig jag slutade efter en lektion ^^, vi hade matte med låsklassen och jag och mikaela pluggade på som bara fan :D. Fast vi använde miniräknaren lite men det fick man göra tyckte vå ^^.
Imorgon har vi bara karaktärsämnen tror jag så det ska bli kul, sen så är det helg och det är awesome !!.

Imorgon och ikväll ska vi nog packa lite saker och rensa till flytten och BEJB ska  tatuera sig imorgon fast jag tycker att det borde vara min tur nu men jag måste vänta tills den 20 september >< bläääää orkar inte  vänta!!



Du betyder allt bejb och jag älskar dig mest i hela världen, inget kan slå våra stunder ihop,




Det är sättet du rör dig och hur du håller andan
Just före du skrattar
Det är sättet du ler och sättet som du ser på mig
När jag känner mig vilsen och blå

Det är sättet du rör mig och sättet du får det svåra
Att bli lätt
Det är sättet du sover och sättet som du vaknar och
Vänder dig nära

Det är så enkelt med dig, kom slår vi sönder alla klockor
Och låser, lägger oss nära lämnar alla problem utanför

Det är sättet du fångar mitt dåliga humör och
På nått sätt gör allt bra
Det är sättet du fumlar och sättet som du för din
Hand genom mitt hår

Det är så enkelt med dig, kom slår vi sönder alla klockor
Och låser, lägger oss nära lämnar alla problem utanför

fdvxcvd

Jobbig dag i skolan idag, var helt slut när jag kom hem men som tur var bejb hemma så vi la oss och gosade :).
Nu har vi bakat kladdkaka och ska snart fortsätta kolla på despeterate housewives^^

Juste det var verkligen en toppen helg med Frida, Nudde och Bejb i Göteborg och jag har faktiskt aldrig haft så kul på Liseberg som vi hade, trots att någon skvätte ner mig och bejb i flumride xD.
Vart lite knasigt med campingen med det löste sig iaf och vi fick ju en stuga för 600 kr så det var ju lätt värt det :) Och vi tog en liten omväg på ca 2 timmar när vi skulle åka till göteborg men det gjorde inte så mycket för vi hade ju riktigt kul iaf ^^-

Trots allt det roliga som har hänt och är just nu så saknar jag en person så jag tror att jag snart går sönder, och det är min mamma. Hon är för långt borta och tanken på att mamma och Janne ska flytta är lite tråkig eftersom att vi inte kommer träffas lika ofta, men dom har ju bil så dom kan åka till oss och hälsa på tycker jag ^^.

odsjofkmvlof

Jag älskar sovmorgon som vilken människa som hellst men inte andra dagen i skolan och speciellt inte när min bejb jobbar.
Vaknade av att jag fick en hejdå puss sen somnade jag om ett tag tills min andra bejb kom in och la sig i sängen dvs Findus. Vi sov rätt länge men till slut vaknade jag och tyckte att det var dags att gå ut och kissa vilket inte uppskattades, men han traskde efter och gjorde det han skulle.
Direkt när vi kom upp la han sig och sov igen och lämnade mig ensam vid tvn, vilken tur jag har att älskling kan vara inne på fb och skriva med mig ^^.

Ikväll blir det som sagt bio med klassen och det kommer bli awesome, det som suger är att bejb slutar vid kl 18:00 och jag ska träffa klassen 17:30.


skola

Nya klassen var över förväntningarna faktiskt, ska bli kul att gå på bio med dom imorgon och få lära känna dom utanför skolan. Våra lärare hade lite problem med schemat så vi har lite mycket hål nu i början, men vi kan inte vara lediga hela dagarna sa dom så det fyller vi med Bio imorgon,grönan eller något annat på torsdagen och på fredagen vet jag inte riktigt vad som händer.

Nu ligger jag och väntar på att min älskling ska sluta jobbet och komma hem och gosa med mig, usch vad jag saknar honom när vi är ifrån varandra.

off with her head

hejsan. idag har jag inte gjort så mycket faktiskt utan jag vakande, kollade mig i spegeln idag och granskade min utväxt i håret och bestämde mig för att det var dags att färga den,så jag åkte in till stan och handlade med min älskling som var på jobbet men som tur hade rast.
Sebastian köpte ljus efter som alla har tagit slut pga hans senaste projekt döskallen, jag måste säga att jag vart lite nervös när han började mixtra med borren och kniven men det slutade mycket bättre än vad jag trodde och mycket bättre än vad Sebastian själv hade förväntat sig tror jag :).

Han beställde hem en döskalle för ca en vecka sen eller det kanske är lite mer än en vecka men  iaf planerade han att göra en ljusstake av den.




han började borra som en galen pirat och jag måste säga att jag var lite rädd att han skulle förlora några fingrar



Som tur så var den lille rackaren ihålig så det tod inte så lång tid ^^



Haha sen började han "putsa" kanterna med en kniv xD
Och jag hade inte sett så glad ut om jag höll på att hugga i en skalle för 400 kr .. men min älskling är som han är och jag älskar honom xD <3.



Det vart iaf riktigt awesome :).


Nu ska ska jag fortsätta fixa här och vänta tills min sebbe kommer hem så jag kan börja färga mitt hår :D, kan ju inte se ut hur som helst när jag börjar skolan imorgon. Fyfan vad jag är nervös btw det känns som att magen har 20000 skator som flyger runt där inne.

myspys & huset fullt

Nu har äntligen lägenheten fyllts med människor igen och det är alltid lika mysigt när alla är hemma, men redan imorgon åker Henrik, Anna och Findus till landet. Men som tur är så stannar Ellinor kvar här  och åker till landet på Fredag istället,  det ska bli så mysigt att ha någon hemma på dagarna :).

oj såg nu att klockan redan är halv 11 så nu blir det nog lite te och sen sova :)

Adios amigos


Running shoes

Klockan är halv 4 och jag ligger fortfarande kvar i sängen, inte pga att jag är trött utan för jag har så ont så man skulle kunna tro att 200 elefanter har turas om att hoppa på mig.
Igår fick jag en impuls att jag skulle ut och springa ( som jag inte har gjort på flera år dessutom) jag tänkte typ att om jag har slutat röka så ska jag bli nyttig på alla andra sätt också, så jag tog på mig joggingskornar och bar iväg mot hagaparken. Efter att ha sprungit i ca 1 timme och 30 min så ringde Sebastian och frågade vart jag var , jag svarade då att jag trodde att jag nästan var hemma. Vi la på och jag fortsatte springa men efter ett litet tag så känndes det som att jag ver helt ute och cyklade vilket jag var också, Sebastian ringde igen och kom så åt mig att gå samma väg tillbaka så skulle vi mötas på vägen.
Efter lite mer än 1 timme så möttes vi och satte oss och pratade och tiden bara sprang iväg, han kollade på klockan och föreslog att vi skulle börja gå hem men när jag skulle resa mig upp och börja gå sa hade jag så ont i min fot efter att jag hade trampat snett när jag sprang tidigare så jag kunde inte gå.
Vi gick en liten bit men vi vart tvungna att ta bussen hem om vi ville komma hem innan det blev mörkt, JAG TÄNKER ALDRIG SPRINGA IGEN !!.

Ligger här och tänker lite efter att nyss ha laggt på med Sebastian i telefon, han gör mig verkligen till väldens lyckligaste. Även om jag är på världens dåligaste humör så lyckas han på något konstigt sätt alltid få mig att skratta så jag nästan kissar på mig. Han får mig att älska honom mer och mer för varje dag som går och ingen har någonsin fått mig att känna mig så älskad som han får mig att känna mig. Jag skulle kunna ligga i timmar och bara kolla in i hans ögon som säger så mycket bättre än ord -jag älskar dig, dom där ögonen som glittrar när han skrattar. jag vill leva resten av mitt liv med dig, får jag inte det lever jag hellre ensam med 20 katter.




Sebastian du har lärt mig vad äkta kärlek är <3

lalalalal

Är så sjukt taggad på att tatuera mig nu så jag orkar nästan inte vänta på att fylla år, visst är det inte så lång tid kvar om men tänker efter men väntan gör en galen.
Har kollar Miami ink sen jag vaknade och det gör inte saken bättre vill jag lova gaaaaaaaaaaaah ....
aja so long suckers


1:32

Sitter i sängen men älsklings Nemi och lyssnar på a goofy movie soundtrack och kollar på när Sebastian och Jennifer tvättar . dom är så duktiga så :D .
Känner mig lite lat när jag bara sitter här och skriver i min blogg och svarar på derar funderingar om tvättsymboler (som jag inte är sådär awesome på) när dom sliter med sin tvätt, men jag sparar min tills imorgon eller någon annan dag få jag får lite att göra. Plus att dom kommer nog spara lite tvätt åt mig tills imorgon för det är sisådär 4 maskiner till och klockan är redan 22:23 ^^.


Nemi !!!!


Sebastians ser galen ut medans Jennifer är ute i hallen och fixar med tvätten  ^^


Nu ska jag gå och göra te :) so long suckers



Du som gör påsarna på prisextra ska dö

hejåhå
Kom nyss hem från att varit i fridhemsplan och handlat mat med älsklingen, tyvärr så måste han jobba så jag fick åka tillbaka själv. Och med en alldeles för tung påse som handtaget gick sänder på precis när jag klev av pendeln, men eftersom att jag är så finurlig så lyckades jag rädda handtaget med en liten knut. Jag traskade stolt vidare efter den otroliga knytnigen helt ovetandes om vad som väntade mig runt knuten (haha runt knuten fattar ni xD ) aja nu kom jag av ämnet.  Men jag gick iaf där på vägen lycklig i tron om att jag snart skulle vara hemma och att värken i mina fingrar skulle försvinna så fort jag kom hem när jag plötsligt hörde ett rattttccch.... DEN #@!!%PÅSE SPRACK I BOTTEN !!!!!!!!!.
Jag fick bära hem allt i famen och det var inte lätta grejer vi hade handlat heller , så nu har jag blåsor på fingrarna och värk i armarna och ett starkt  hat mot dom som gör påsar.

so long suckers

once upon a forest

Jag och älskling hittade äntligen filmen som vi letat efter i några timmar som heter once upon a forest:D , eller ja han letade igår medans jag låg och läste nemi ^^.
Det  var flera år sen jag såg den filmen så det ska bli riktigt awesome att äntligen få se den, men den var svår att hitta kan jag lova när man inte minns vad den heter eller vad någon i filmen heter.
Men men nu är den iaf hittad och vi ska ta och se den om ett tag hoppas jag :).



So long suckers

skor

Sitter och kollar kläder och skor och så hittade jag dom här två paren och blev helt kär i dom .
Blir att beställa dom så fort jag får pengar eller jaa så fort jag har pengar efter att vi har varit i Liseberg :P hehe .
Ne nu ska jag fortsätta kolla runt lite och se om man hittar något mer som man gillar :)



Me love !!



iceicebabyiceicebaby

Kom hem för ca 1 timme sen efter att ha varit och lämnat findus inne i stan, sitter i soffan och har bestämt mig för att börja gå upp tidigt varje morgon så jag får in dom rutinerna tills jag börjar skolan.
Plus att jag märkte hur mysigt det är att få en stund med sebastian på morgonen innan han åker till jobbet, det är så mycket bättre än att vakana och se att han är borta.
Det känns så skönt att man hinner så mycket när man vaknar i tid

* va ute och gick med findus
*Lämnade findus i stan
*plockat in och ur diskmaskinen
*slappat framför tvn ^^


JUSTE !!! jag måste skryta lite med att jag inte har rökt på 3 dagar och jag känner mig AAwesome .. men nu börjar det bli riktigt jobbigt ..jobbigare än vad det har varit dom andra dagarna faktiskt .
Men jag kommer fixa det jag är helt säker på det !!! .

Nej nu ska jag fortsätta slappa framför tvn ett tag innan jag fortsätter med mitt nästa projekt som är att städa rummet och försöka bädda sängen ( det är riktigt svårt för täcket är stort som 1000 fotbollsplaner).

So long SUCKERs


hoooohooohoooo

Hejsan eller skulle natti natti var mer passande? , ska snart gå och lägga mig och sova med bejb och findus.
Håller tummarna för att somna tidigt pga att jag ska upp tidigt och lämna findus inne i stan imorgon, men det blir lätt att komma upp i tid imorgon eftersom att sebastian också ska upp.

Juste och snart så börjar skolan för min del igen...den 17e  av alla datum, hade hoppats på längre sommarlov men men någon gång måste det börja iaf så  ^^.
Men det ska bli kul att börja skolan igen och få in lite rutiner,fast roligast ska det bli att lära känna dom andra i skolan och i nya klassen.
Men lite läskigt måste jag erkänna att det är men eftersom att det är en helt ny klass och jag inte hoppar in efter alla har börjat gör så att det känns lite bättre.

aja men nu ska jag krypa ner i sängen :) so long suckers

so long sucker

Saker som händer/har hänt .

* Mamma har fyllt år så vi var på grönan.

* Jag och Mela åkte till Sollefteå med mamma och Janne sen kom älsklingen dit.

* 3 månader med Sebastian idag som firas med bio ( Tack älskling )

* Henke fyller år imorgon men det firas idag det med :)

* Snart åker vi till Liseberg med Frida och Nudde :D

hmm nu kommer jag inte på något mer faktiskt, eller iaf inte just nu .

Juste juste lyssna på låten jar of hearts !!!


RSS 2.0