Dumma mig!

Jag har inte skrivit på super länge kom jag på alldeles nyss, har inte haft en tanke på att man kanske ska skriva lite förens nu. Men jag lovar att jag ska bli bättre på det , det har bara varit  lite mycket runt om kring .

Kan börja med att berätta att jag är super glad som har Linda som alltid finns där med sitt leende som lyser upp min värld , jag kan inte göra något annat än att le. Hon kastade in lite choklad genom vår "vägg" nyss Tack gumman :D!.

Har fått upp kontakten med en vän som betyder väldigt mycket för mig igen , han försvann ett tag men nu är vi back on track :D!. Det känns super skönt för om jag ska vara ärlig så kändes det sjukt konstigt att inte snacka med varandra fast än att vi inte kännt varandra så länge.
Dont say you're sorry ^^.

Något mer som hänt är att jag fick ett tråkigt samtal på nyår det de talades om  att min bebis Diva ( min hund) var superduper sjuk. Inte världens bästa tidpungt att ringa efter som att jag vart helt förstörd men dom bästa fanns där och plockade upp mig.
Men tyvärr klarade bebisen sig inte :(.. Saknar henne som bara tusan . Första gången jag skriver om henne nu sedan hon dog tror jag , känns helt galet.

Min syster har varit här på besök på lovet också , eller aa mitt lov hon var ju bara ledig från jobbet .
Det var riktigt skönt att träffa henne och få prata och krama om henne,det var alldeles för länge sen .
Hon hade vägarna förbi eftersom hon hade varit och träffat min mamma och plastpappa i luleå, hon flög till sthlm så några problem hade hon inte att komma hit.

hm något mer som har hänt?..

jo juste jag har ju börjat skolan igen nu efter lovet och bläää vad drygt det är att gå upp på morgonen men kul är det i skolan iaf så ^^.

Och det där med att sluta röka det gick ju sådär... Jag är relativt as kass på det faktiskt men jag lovar att jag ska klara av det.

Just nu ligger jag och lyssnar på musik och funderar om jag orkar lirka av mig mina jeans sätta på mig en stor t-shirt och lägga mig och kolla på Cloud and a change of meatballs en gång till ^^ En riktigt awesome film btw , ni borde se den!.

Livet går fort och det är svårt att hänga med ;D So long suckers



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0