Flodhäst utan bakben

God morgon god morgon vilken härlig dag idag ! haha eller något ^^

Jag har nyss vaknat och ligger och pillar bort den sista mascaran från ögonfransarna (en sak jag gör när jag är trött btw) och funderar på att kolla på min nya favorit film Cloud with a chance of meatballs.
Men i bokhyllan ser jag en herman hedning tidning så det blir nog att läsa den först,asgarva lite och sedan slå igång filmen, serietidningar är fan underskattade !.
Liksom vad hände med dom  iaf i mitt liv så har dom försvunnit nästan helt, men nu kom jag in på heeelt andra banor.
Jag skulle ju skriva om vad som händer idag..idag blir det att åka till skogås med linda och träffa benna och vem mer som nu är där , flyttar in och flyttar ut , det gör mig lite förvirrad så jag har ingen koll på vem mer som kan tänkas vara där ^^hehe.
Men innan det så blir det att ligga i sängen och slappa och bara må bra, livskvalitet på högsta nivå liksom hehe
åh juste jag  ska laga min kompis flodhästen som jag fick i julklapp för ca två år sen tror jag , diesel har käkat upp han rumpa och stora delen av hans bakben så jag blir tvungen att amputera :(.
Jag har försökt att skydda honom från diesel superlänge och han har fått bott i en gaderob sedan jag flyttate till stockholm, men igår när jag hade städat rummet så tänkte jag att jag skulle ta fram honom .
Jag skulle aldrig ha gjort det :(

Livet går fort och det är svårt att hänga med om man måste gå på frambenen
So long suckers !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0