morgon

Jag somnade kl 3-4 igår och skulle upp kl 6 så det vart ingen skola för mig idag , känner att jag är lite för seg för det. Ont i magen har jag också fy och blä , men en bra sak idag är att det är fredag !.
Nu är det precis en vecka kvar tills mamma och janne kommer till stockholm, visserligen stannar dom bara tills på söndag men det ska bli så skönt att få träffa dom.
Ibland kan jag komma på mig själv när jag försökar komma på någon omöjlig liten plan för att jag ska kunna få träffa dom oftare, men utan framgång.

Idag blir det en lugn kväll hemma med skrutt, har planerat på att städa rummet och göra lite SO läxor som jag har, inte det vissa skulle kalla den ultimata fredagkvällen men jag känner faktiskt mig lite possitiv till det.

Mamma vart inte så glad över att jag stannade hemma från skolan idag , och nu har jag dåligts samvete för att jag gjorde henne arg. Hennes faster dog idag så hon har mycket att tänka på som det är nu redan, då behöver inte jag komma in och göra det värre.
Förlåt mamma det var inte meningen att göra dig ledsen och besviken, inte nu,aldrig.

blä jag hatar när folk dör för dom lämnar ett så stort hål i en och minnen som gör ont, för min del så gör dom glada minnena minst liks ont som dom dåliga i början.

Nu ska jag ligga här och komma på ett sätt att göra mamma lite gladera på . .

Livet går fort och det är svårt att hänga med ! So long suckers

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0