hallonbåt

Iskolan idag var det matte och estet som var på schemat , matten gick inte så bra och jag tycks ha glömt allt jag har lärt mig om procent så det blir att hård träna tills prover om ca 2 veckor.
Efter matten var det engelska och efter som jag redan är klar med den så fanns det inget för mig att göra mer än att sitta och vänt apå att det skulle bli lunch, men som tur var så var Marcus också klar med engelskan så då kunde vi slösa bort en timme tillsammas med att sitta på flashback och kolla men massa trådar. Helt otroligt mycket skit det finns där, det finns verkligen en tråk om allt i hela vida världen skulle jag tro.
Efter en slö timme kom äntligen d en efterlängtade lunchen som det inte hände speciellt mycket på som vanligt, jag och micaela satte oss i solen en stund innan det var dags att gå in och ha estet, efter 3 timmars suddkastning, en förvånansvärt ful bild av något som liknade en gubbe i skiddräkt och febrilt tuggummituggande fick vi äntligen sluta.

Efter skolan följde jag med Micaela till hennes ledar tjofräs det var faktiskt mycket trevligare än vad jag hade trott, det kanske inte är så mycket för ,ig man jag kan förstå varför vissa tycker att det är roligt:). Fick iaf testa äta en muffin med hallonbåtar i  och det var awesom^^.

Nu ska jag skriva godnatt till min lilla mamma som är tillbaka på grönlad igen och sen kolla lite ray william johnson.
Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0